Mystery shoppen maar dan anders.

De verschillen:

De mystery shopper werkt NIET alleen, omdat we willen voorkomen dat de mystery shopper het invullen van zijn rapport uitstelt.
Binnen één kwartier (vaak al binnen 5 minuten) is er een interview door een coördinator van Testaankopen.nl. Wij willen NIET dat de Mystery shopper eerst naar huis gaat na het bezoek, vervolgens onverwacht visite heeft, ’s avonds naar een feestje gaat of om een andere reden het rapport later invult. Deze coördinator van Testaankopen.nl is meestal in de buurt van de locatie fysiek aanwezig (incidenteel via telefoon).

Sneller en completer

De coördinator van Testaankopen.nl (dus niet de mystery shopper zelf) vult het formulier in en zal doorvragen op de voor uw bedrijf belangrijke punten. Door deze op snelheid gerichte uitgebreidere manier van doorvragen en vastleggen ontstaat het meest complete beeld waarin juist de details het verschil kunnen maken.

Hierdoor ontstaat een zo eerlijk mogelijke beoordeling.

Controle en coaching

Uiteindelijk is er nog een uitgebreide controle en beoordeling door een trainer / coach. In het controle traject zal een trainer / coach die op de hoogte is van de doelstellingen van het bedrijf het mystery shop rapport nog aanvullen met ADVIEZEN en TIPS. Hierdoor heeft u, uw leidinggevende of interne coach direct een kant en klaar stuk gereedschap om uw medewerkers op de verbeterpunten te coachen.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?